Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1978 και γρήγορα κέρδισε την φήμη ποιοτικού συνεργείου αποκλειστικά βαρέων οχημάτων, βοηθώντας τους ιδιαίτερα απαιτητικούς επαγγελματίες πελάτες μας να κερδίζουν πολύτιμο χρόνο μειώνοντας τις βλάβες των οχημάτων τους.

Από εκείνη την εποχή, η εταιρεία μας εξουσιοδοτήθηκε από την Σουηδική SCANIA ως το μοναδικό κέντρο τεχνικής υποστήριξης/service, πωλήσεων ανταλλακτικών και φορτηγών σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτής της εξουσιοδότησης, εφαρμόζουμε τα υψηλά ποιοτικά standards της SCANIA (Dealer Operating Service – DOS).

Η τόσων χρόνων αυτή εξυπηρέτηση, αποκλειστικά και μόνο επαγγελματιών οδηγών και εταιριών φορτηγών, μας βοήθησε όχι μόνο στην απόκτηση τεχνογνωσίας αλλά και στην κατανόηση των αναγκών ενός επαγγελματία, με αποτέλεσμα να εναρμονισθούμε με αυτές τις απαιτήσεις, τόσο όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας και στην ευελιξία μας για να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα 24 ώρες το 24ωρο όσο και στην πληρέστατη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

H εταιρεία μας είναι επίσης εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο πωλήσεων ανταλλακτικών φορτηγών και της ISUZU.

Το 2014 οι εταιρεία μας επανδρώθηκε με καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό , το οποίο θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης για την εξυπηρέτηση επιβατικών οχημάτων.

Για ο,τιδήποτε αφορά στο φορτηγό ή το trailer σας…

έχουμε την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή!